COLLONIL KOZMETIKA

„EKO STEP“ je ovlašćeni ekskluzivni uvoznik i distributer proizvodnog asortimana Nemačke kompanije „COLLONIL“, najpoznatijeg svetskog proizvođača kozmetike za negu kože i obuće.

Za dodatne informacije o artiklima kopanije „Kolonil“ u našem prodajnom asortimanu, možete nas kontaktirati svakog radnog dana, od 9 do 15h.


NUBUK + VELOUR

Vodootporan, oživljava boje i antilopa kožu. Dugotrajna zaštita od vlage i prljavštine. Sprečava mrlje od vode I snega i čuva originalni izgled vaše obuće.


ANTIRAIN

Univerzalni zaštitni sprej za kožu, antilop i tekstil. Pruža maksimalnu žaštitu od vode.CREPE-GUMICA

Četka za sve vrste Antilop kože. Vlakna četke nežno čiste kožu. Takođe pogodna za prevrnutu kožu.NUBUK BOX

Praktična guma za nežno čišćenje prevrnute kože.
SOFT PRACTIC KREMA

Krema za sve tipove glatke kože i sintetike, finih i sjajnih materija. Revitalizuje boje.SILICON POLISH KREMA

Krema u tubi. Štiti, održava, čisti i oživljava boje cipela, kožne galanterije, odeće i kožnog nameštaja (od glatke kože). Glavni sastojci su vosak i jojoba ulje.

CAR CARE SET

Car care čistač i losion. Set sadrži još I sunđer I rukavicu od mikrofibera. Idealno za održavanje čistoće kožnih delova automobila.SELBSTGLANZ

Tečnost koja promptno oživljava sjaj glatke kože I sintetike.
NILFETT

Vosak za regeneraciju oštećenih glatkih kožnih površina.
FRESH

Dezedorans za obuću. Prijatno osvježava unutrašnjost obuće. Idealan u kombinaciji sa “EKO STEP” antibakterijskim ulošcima. Za sve tipove obuće.

STRECH

Specijalna omekšavajuća pena. Smekšava tesna mesta u cipelama koja izazivaju žuljeve I nelagodnost. Za sve tipove kožne obuće.


DRESS-IMPRAGNANT

Specijalni proizvod za hidroizolaciju kože, sintetičkih I ostalih materijala. Sprečava zadržavanje prljavštine I vode. Pruža vašoj obući zaštitu od eksternog uticaja vode. Revitalizuje boje.

CLEAN & CARE

Univerzalna pena za čišćenje svih materijala i mešavine materijala. Duboko ukorenjena prljavština će biti potpuno uklonjena.


SPORTWAX

Hidroizolacioni vosak. Sprečava prodiranje vode. Služi za očuvanje istrošene I iznošene kože. Posebno efikasan u zimskim uslovima.


OUTDOOR TEXTIL SPREJ

Impragnantski sprej za negovanje svih tkanina i hi-tech materijala u vlažnom okruženju. Usled delovanja aditiva, srečava pojavu mrlja I razlivanje boja na obući. Preporučujemo za cipele I obuću koja se intenzivno koristi.
BIVAX SPRAY

Hidroizolacioni sprej sa prirodnim aditivima za kožu I prevrnutu kožu (Nubuck). Testiran na GORE-TEX materijalima I za negu istih ga toplo preporučujemo.

BIVAX KREMA

Hidroizolaciona krema sa prirodnim aditivima za kožu. Dokazano dobra I u ekstremnim uslovima Himalaja. Takođe odlična za sportku i glatku kožu.


MOBIL

Sunđer koji obezbeđuje trenutni sjaj glatke kože i sintetike.
MINI POLISH:

Džepni, izuzetno praktični sunđer za trenutni sjaj glatke kože I sintetike. Ponesite ga u neseseru, torbi ili džepu svuda sa sobom.
PREMIUM DIAMANT KREMA

Krema visokog sjaja sa kedrovim uljem. Koristite ga za poliranje izuzetno vrednih kožnih materijala, popu cipela, kaputa...


LAK SPREJ

Specijalni sprej za kožu. Za tren učini da kožni predmeti zasijaju. Uz to, onemogućuje pojavu fleka.WATERSTOP SPREJ

Jak hidroizolacioni sprej. Pruža optimalnu zaštitu za sve tipove glatke kože, antilopa i hi-tech materijala. Pruža odličnu zaštitu od vode. Uz to, snažno deluje protiv skorele prljavštine. Sprečava nastanak mrlja od vode I snega(soli).WATERSTOP KREMA

Oživljava I pojačava boje. Koristi se za glatku kožu. Dodatno snažno deluje na razbijanje duboko skorele prljavštine. Preporučujemo i za GORE-TEKS materijale.

COMBI WHITE

Bezbojan sprej. Neguje bele kožne materijale, ali I tekstil I sintetiku. Podarite vašoj omiljenoj beloj tašni novi sjaj!


CAR CARE ČISTAČ

Collonil Car Care čistač je specijalno sredstvo za kožne presvlake u Vašem vozilu. Čisti temeljno i nežno.CAR CARE LOSION

Collonil Car Care losion, vodi posebnu brigu o kožnim presvlakama u Vašem vozilu. Oživljava boje i održava originalni izgled kože.


CARE & GO maramice
za negu

Prakticne maramice za negu svih vrsta glatke kože. Obrišite površinu kože sa care&go maramicom u kružnim pokretima. Kratko nakon toga uočićete svileni matirani sloj koji štiti vaše kožne materijale. Za temeljno čišcenje kože preporucujemo kombinaciju sa Collonil Clean&Go proizvodom.


CLEAN & GO maramice

Prakticne maramice za čišcenje svih vrsta glatke kože. Očistite površinu kože maramicom. Pustite da se osuši I pređite glatkom krpom još jedan put I bićete oduševljeni rezultatom. Za negu I dugotrajnu zaštitu kožne površine preporučujemo kombinaciju sa Collonil Care&Go krpama.copyright by eco step/ Izrada sajtova